Nyt taxa firma i Tønder

Nyt taxa firma i Tønder

Fra Vognmandsforretning til Taxi: En ny begyndelse for Tommy Strunk

"Som mange af jer nok ved, lukkede vi vores vognmandsforretning i slutningen af 2021 efter 10 år, da vi havde lyst til at prøve noget nyt. Jeg sprang ud som jeres massør i juni 2021, og det har været nogle fantastiske år, som jeg selvfølgelig fortsætter med" sådan indleder Natasja Strunk et opslag på Facebook fredag aften.

Efter at parret lukkede deres vognmandsforretning, har Tommy Strunk prøvet lidt forskelligt og har den sidste periode kørt taxi. "Vi må konstatere, at vi nok ikke egner os til at være ansat under andre og gerne vil prøve at gøre tingene lidt anderledes. Så vi vil nu præsentere os som både kørende massør og nu med egen taxi", fortæller Natasja videre i opslaget

Dedikation til service og ærlighed

Parret vil bestræbe sig på at yde den bedste service og være hudløst ærlige omkring alt, fortæller de videre. "Vi vil gøre alt for at yde den gode service og derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at servicere jer i vores område. Men som sagt, vi har kun én bil, og i travle perioder kan der opstå ventetid. Vi vil bestræbe os på at være ærlige omkring, hvornår vi kan være der, og hvis tiden bliver for lang, vil vi gøre jer opmærksom på det, så der er mulighed for at tage kontakt til andre og ikke holde jer hen." lyder det videre i opslaget. 

En af dem, som glæder sig til at få et samarbejde med det nye taxa-firma er Kristina Tychsen. Hun er medindehaver at Central-Halle i gågaden i Tønder.  Der gik ikke lang tid før at hun havde skrevet nummeret op på Central-Halle. Hun fortæller i Strunks opslag om det nye taxa-firma, at det nok kan give mange ture, så længe Tommy kommer ind og henter folk. Hos Central-Halle har de haft oplevet at taxa ikke er kommet, selvom den er bestilt og deres gæster har stået ude og ventet på at taxaen kom.

En anden, Birgit Ottilie Madsen, skriver "Mega fedt og stort tillykke med de ny udfordringer. Taxa er en mangelvare her i Byen så det er mega fedt i er startet"

 Åbningstider og kontakt

Tommy Strunk er ene mand på bilen indtil videre, fortæller parret videre, så der vil være  tider, hvor han ikke kan køre, grundet hviletidsreglerne. Men de bestræber sig på at have følgende tider, hvor der kan bestilles taxakørsel

Åbningstider i taxi:

  • Søndag - Torsdag: 07.00 - 20.00
  • Fredag - Lørdag: 17.00 - 06.00

Kontakt: 29210011

Tommy startede ud allerede fredag aften, efter at de fik bilen torsdag. 

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT