Efterskolernes Dag: En årlig tradition for fremtidige elever

Efterskolernes Dag: En årlig tradition for fremtidige elever

Efterskolernes Dag er en årlig begivenhed, der finder sted den sidste søndag i september. På denne dag holder efterskoler over hele Danmark åbent hus fra kl. 13-17, hvor interesserede familier kan besøge skolerne, få en rundvisning og høre mere om de forskellige tilbud og muligheder.

Det er en fantastisk mulighed for både elever og forældre at få et indblik i efterskolelivet og finde ud af, hvilken skole der passer bedst til deres behov og interesser.

Emmerske Efterskole: Specialiseretundervisning for unge med læsevanskeligheder

En af efterskolerne i området er Emmerske Efterskole. Den ligger lidt øst for Tønder, og har specialiseret sig i undervisning af normaltbegavede unge med læse- og skrivevanskeligheder. Skolen har 44 års erfaring og tilbyder plads til 97 elever fordelt på 8., 9. og 10. årgang. Emmerske Efterskole lægger vægt på at styrke elevernes faglige kvalifikationer samt deres musiske og kreative evner. Skolen har gode værkstedsfaciliteter, som bruges både i undervisningen og i fritiden.

Stor interesse for Emmerske Efterskole på efterskolernes dag

På Efterskolernes Dag i år havde Emmerske Efterskole havde haft besøg af omkring 25 familier kl. 14.30, som var interesserede i at få deres barn på efterskole næste år. Det viser en god interesse og engagement fra forældrene, hvilket er positivt for både skolen og de kommende elever.

 
Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT