Rekordbesøg til Skærbæk Fan Weekend 2024

Rekordbesøg til Skærbæk Fan Weekend 2024

Skærbækcentret oplevede en overvældende tilstrømning af LEGO-entusiaster i weekenden, hvor knap 2.000 gæster besøgte centret lørdag, og yderligere 1.000-1.500 forventedes søndag.

Dette markerer en betydelig stigning i forhold til tidligere år, hvor omkring 2.000 gæster deltog i hele weekenden, hvilket indikerer en stigende popularitet for arrangementet.

Gæsterne kunne se mange flotte projekter. Blandt andet havde en af udstillerne kreeret det kendte parti fra Nyhavn i København.

 

 

Festmiddag flyttet indendørs på grund af regn

Den planlagte festmiddag lørdag aften måtte flyttes fra det store telt udenfor til Skærbækcentrets festlokaler på grund af kraftig regn. Trods ændringen i planerne forløb middagen uden problemer efter det TønderNYT erfarer, og gæsterne nød en hyggelig aften med god mad og selskab.

 

 

Internationale LEGO Mastersdeltagere imponerer

Blandt de mange deltagere var flere kendte ansigter fra LEGO Masters, og to af deres pokaler var udstillet blandt de imponerende LEGO-projekter.

Deltagerne fra både Danmark og udlandet bidrog til en inspirerende og kreativ atmosfære, hvor besøgende kunne beundre de detaljerede og fantasifulde kreationer. Der var projekter lige fra det hele enkelte til de helt store projekter med masser af detaljer, som har taget flere måneder at kreere. 

 

 

Det var tydeligt at folk gik meget op i Lego, dem der besøgte Skærbæk Fan Weekend, og der var mange som viste at de var hard core Lego-fan weekend deltagere med alle de steder, som de havde deltaget i.

Mange modeller blev studeret meget grundigt for at se om der var noget man kunne få af idéer til sine egne projekter hjemme med ens lego.

 

 

Nogle af de udstillede projekter fyldte hele borde, herunder et stort Star Wars-projekt på Mars, som tiltrak stor opmærksomhed.

Udover de mange flotte LEGO-projekter var der også en del handlende med LEGO, hvor man kunne finde alt fra sjældne klodser til unikke LEGO-prints. For de besøgende var der rig mulighed for at købe spændende LEGO-produkter og få inspiration til egne projekter.

 

Flere af dem, der deltog på Fan Weekend, lavede også videoer til deres SoMe kanaler. En af disse var Christopher fra Duck Bricks, som gik rundt og fik optaget flere optagelser til sin YouTube kanal, hvor han fortæller om de enkelte Legoprojekter. 

Han havde sin egen kamera-mand med, som stod for optagelserne. Andre igen var selv om at optage og snakke på deres SoMe kanal.

 

 

 
Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT