En aften fyldt med latter og musik på Tønder Teater

En aften fyldt med latter og musik på Tønder Teater

Torsdag aften kunne Tønder Teater byde på en spændende dobbeltforestilling, der lover både latter og musikalsk underholdning. 

"Det er første gang vi prøver dette" fortæller Teatrets formand Palle Guldbramsen til TønderNYT

“BREVET” - En komisk klassiker

“BREVET” er en komisk klassiker af Paolo Nani, som har været præsenteret i 44 lande. Forestillingen er kendt for sin enkelhed og genialitet, hvor Paolo Nani alene på scenen bruger rekvisitter, der kan være i én kuffert. Showet var fyldt med overraskelser og gags, der virkelig sætter gang i lattermusklerne. 

Der er utrolig meget morskabt uden alt for mange ord, men alligevel fyldtes den med morskab med de forskellige gener over samme scene, som Paolo spiller igen og igen. Det er lige fra den normale scene over baglæns, gentagelser, overraskelser, vulgært, Western, armløs til horror, stumfilm og cirkus. 

De fremmødte teatergængere fik en stjerneunderholdning fra den ene mand på scenen Paolo Nani, der oprindelig er fra Sydeuropa, men har igennem mange år haft udgangspunkt fra Vordingborg. Her holder han også sin egen Paolo Nani festival, hvor de forskellige stykker han turnerer med bliver vist. 

 

 

Teaterbuffet - En pause med god mad og hygge

Efter “BREVET”  blev der serveret en teaterbuffet, som var inkluderet i billetprisen. Dette giver publikum mulighed for at nyde en pause med god mad og hyggeligt samvær, inden aftenens næste forestilling går i gang.

Mens maden blev spist var der udskiftning på scenen, så næste teatertrup kunne gå på scenen med et ligeså underholdende show for publikum.

 

 

“BANKOFEBER FOR FULD PLADE” - En musikalsk rejse til 70’erne

Aftenen rundes af med Teater V’s “BANKOFEBER FOR FULD PLADE”. Denne musikalske forestilling tager os tilbage til 70’erne og følger to veninder, hvor den ene forsøger at overbevise den anden om at tage med til banko.

Bag figurerne i stykket møder vi Stine Prætorius, Signe Vaupel & Fredrik Mellqvist. Alle gør det rigtig godt og de kunne sagtens begive sig på noget større scener med de kraftfulde fremførelse af cabaret genren de mestre. Både de gode stemmer og deres fremførelse

Forestillingen er fyldt med hits fra tiden i 1970'erne og fremføres af dygtige skuespillere og musikere, hvilket sikrer en sjov og nostalgisk oplevelse. 

Der var numre, som "Gem et smil til det bliver gråvejr", "Du vil se mer", "Hvorfor er lykken så lunefuld" og "Rør ved mig", som blev fremført 2 stemmigt. Alle numre fra de store 70'er musikere. 

Forestillingen er en gennemrejse af de kendte sange fra dengang med et pift af nutidens problematikker om skal man gå ind i militæret, krige og om atomkraft. Det kombineres med de udvalgte sange, som bliver kædet sammen med små historier. Alt i alt en flot forestilling. I stykket kommer den ene af figurerne også ind på at hun går til bankospil hver dag nærmest for at spare på varmeregningen derhjemme". Det har også relation til nutidens høje priser på opvarmning og strømmen der er dyr for mange"

 

 

Det var et rigtig godt arrangement, som Tønder Teater havde sammensat til dagens forestilling(er), med to mindre stykker, som man så også får at se. Der spilles mange teaterstykker, hvor det typisk er de lidt længere man normalt ser, og ikke disse to mindre stykker. 

Forestillingen "Bankofeber for fuld plade" kunne sagtens havde været meget længere, da der er så mange skønne sange fra 1970'erne, som kunne havde været indarbejdet i stykket. Men det er også fint stykket det Teater V har sendt på turne med "Bankofeber for fuld plade"

Image

Banner artikler

Annonce

TønderNYT er etableret 22. november
2021, og er en del af LUBA-Media

Udover TønderNYT har vi vores
søstermedier HaderslevNYT og 
AabenraaNYT. Begge startet den 25. januar 2024

Redaktion: 
Søren Malchow, ansv. havende
Franck Madsen, Fotojournalist
Domenika Malchow, Ungdomsrep
Lene Hansen, freelancejournalist

Om TønderNYT, AabenraaNYT og HaderslevNYT